OSMANLI HAMAMI'NA BÜYÜKŞEHİR ELİ

OSMANLI HAMAMI

Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, Akıncılar Mahallesi'nde bulunan tarihi Osmanlı Hamamı'nın Büyükşehir marifeti ile restore edileceğini belirtti.

 Akıncılar Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşların restore edilmesini istediği tarihi Osmanlı Hamamı, Büyükşehir marifeti ile gerçekleşecek.

 EN KISA ZAMANDA RESTORE EDİLECEK

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, “Bildiğiniz gibi Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş, köylerimizde yani yeni mahallelerimizde eski camileri, hamamlarını onarma işlemlerini yüklendi. Akıncılar Mahallemizde de bir tarihi hamamımız var. Biz de bunu Büyükşehir Belediyesi Kültür Vakfı`na bildirdik. İnşallah, Allah nasip ederse en kıza zamanda restore edilerek halkımızın hizmetine sunulacak” dedi.

 TARİHİ ESERLER TEKRAR HAYATA GEÇİRİLECEK

Yeni mahallelerde 8-10 civarında tarihi mekânın restore edileceğini aktaran Yiğit, “Bunun haricinde yine İnegöl`ümüzün değişik yerlerinde 8-10 kadar tarihi eserimiz var. Yenice`de, Halhalca`da, Alibeyköy`de… Bunların hepsi Büyükşehir marifeti ile tekrar hayata geçirilmiş olacak” ifadelerini kullandı. 



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07